Hvordan stiller jeg et spørgsmål til jer?

Hvis du vil stille et spørgsmål til holdet bag Trading-eksperimentet, så prøv først at bruge søgefeltet, skriv dit spørgsmål ind og se, om du kan finde svaret i nogle af de artikler, der allerede er lagt ud her.

Hvis svaret ikke findes der, så kan du sende os dit spørgsmål ved at klikke på "Send en anmodning" oppe i højre hjørne af skærmen. Alternativt kan du sende en mail til os på support[snabel-a]daytrader.dk

Vi vil forsøge at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning

0 Kommentarer

Log ind for at kommentere.